Еспресо сместа Bambino е единствената ни смес на арабика и робуста в съотношение 91% Арабика и 9% Робуста. Кафеените зърна произхождат от различни региони в Централна и Латинска Америка и Азия. Робустата, използвана в сместа е с изключително високо качество и изразителни вкусови характеристики. |
ВКУС тъмен шоколад, малини, боровинки АРОМАТ тъмен шоколад ТЯЛО много силно ПОСЛЕВКУС приятен, плодов, почти без киселинност |
|
Нашите кафета се внасят директно от плантации във високопланински райони с най-подходящите климатични условия за отглеждане на кафе. Един от най-важните фактори при определяне на качеството на кафето е свежестта му. Нашето кафе се пече ежедневно и по поръчка, което гарантира неговата изключителна свежест. |
|
|
DABOV Specialty Coffee |
||
Кафетата DABOV Gourmet Cafe се избират след многобройни дегустации и тестове. Подбират се само кафета от плантации, които поддържат качеството и имат подходящи климатични условия за отглеждане на кафе. Нашето кафе е в класацията „специално” и се събира ръчно, пече се в пекарна за гурме кафе и се пакетира до 1 час след печене, за да се запази аромата. |
Вид |
прясно изпечено кафе 90% Арабика и 10% Робуста |
Съхранение |
На тъмно и сухо, далече от миризми, но не в хладилник |
|
Пакет |
С едностранен вентил и цип за лесно съхранение |
|
Най-добър до |
6 месеца от датата на печене |
Статии, свързани с кафе:
Кафето и тероара
Защо е важна опаковката за Вашето кафе?
Еспресо бленд Bambino
- Марка: Dabov Specialty Coffee
- Код на продукта: 23505
- Наличност: В наличност
-
12,00 лв.
Свързани продукти
Еспресо бленд Decaff
Безкофеиновата еспресо смес е 100 % Арабика. Кафеените зърна произхождат от различни региони в Централна ..
12,20 лв.
КАФЕ НА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2016 Еспресо смес Vertigo 200.8 гр.
Еспресо сместа Vertigo е 100 % Арабика. Кафеените зърна произхождат от различни региони – Гватема..
18,20 лв.
Еспресо бленд Vertigo
Еспресо сместа Vertigo е 100 % Арабика. Кафеените зърна произхождат от различни региони – Гватема..
18,20 лв.
Етикети: Еспресо смес, Централна Америка, Латинска Америка, Азия, шоколад, малини, боровинки, плодове, мокър процес на обработка, арабика, робуста, Типика, Катура, Катуаи