Switch Coffee - Бургас

Switch Coffee - Бургас

Тази година, Бургас се очертава една свързваща точка в нашата обиколка по родното черноморие, а местата, където можеш да се насладиш на хубаво кафе се увеличават, което може само да радва феновете на Specialty Coffee.

Нашият летен кораб ще акостира
на ул. Славянска 43, където ще надникнем в новооткрития кофи шопСуитч Кофи.  По наше мнение, това е едно от най-добрите заведения за пиене на кафе в България. Кафето е Specialty Coffee, машината, на която се приготвя е Opera от Sanremo една от трите машини в България до момента (вижте къде са инсталирани другите две), а баристите са обучени да приготвят различни методи на приготвяне на кафе.

Определено това място има с какво да те изненада що се отнася до кафето и разнообразните методи на приготвяне. За нас е истинска чест, че нашето кафе ще се предлага на такова място, а посетителите му ще могат да се насладят на Specialty Coffee, приготвено по различни методи - от познатото ни еспресо до невиждани методи за филтрация.
ВИЖТЕ ТУК КЪДЕ НА МОРЕТО МОЖЕТЕ ДА ПИЕТЕ DABOV Specialty Coffee

Разнообразието на кафе е голямо и можеш да избираш, както от еспресо смеси, така и от еднотипни кафетa като Етиопия Моплако, Кения Кегуа и Колумбийската Аргелия. Може да се насладиш на различни методи за филтрации, като V60, хемекс и дори Харио – Сифон техника – така да се каже, за всекиго по нещо.

Дали ще се отбиеш за кафето преди работа, ще прекараш няколко мига с приятели или си
freelancer, който обича до него да стои половин литър Хемекс, докато работи, то Суитч Кофи е твоето място. А и за всекиго, който обича истинския вкус на кафето.

Откриването ще се проведе на 01.08.2015 от 8:01 мин. с много изненади за всички посетители. Очакваме те там.
Enjoy your time at Switch Coffee!

Публикувано от DABOV Specialty Coffee


Препоръчваме Ви тези продукти

..

0,00 лв.

Подаръчен ваучер

Подаръчен ваучер

Подбирането на подарък за близък приятел, роднина, колега или дори за шефа е доста трудна и ангажираща задача. Трябва да..

10,00 лв.

..

0,00 лв.

Свързани статии

Бар By The Way Лозенец
И тази година ByTheWay отплаваха за морето, за да зарадват феновете си. Ако си ходил в ByTheWay в София, значи си добре запознат с атмосферата на това място. Още щом прекрачиш прага му, реалността, позната до момента се пречупва и влизаш в друго измерение, така да се каже – прескачаш директно не в 4-то, ами чак 11-то. Да се върнем на бара им в с. Лозенец. Лятно настроение, плаж, коктейли. Като от онези сънища, след които като се събудиш чак те е яд, че още не спиш... Е, този сън си е с..
Бар Спутник
Краят на лятото наближава, учениците влизат в класните стаи, а купоните по морето започват да стихват. За наше щастие, обратно у дома нещата започнаха да се случват. Преди малко повече от 2 седмици, най-новият коктейл бар на София отвори врати, или по друг начин казано – се капсулира и беше изстрелян от ракетата в близост до него. И така, Бар Спутник  даде началото на новото галактическо изследване в нашата слънчева система. С настроение на пост-социализъм и артистичен ню уей..

Коментари към "Switch Coffee - Бургас"

Най-нови публикации - Всички публикации

Dabov Specialty Coffee посети La Marzocco
Нашият екип имаше удоволствието да посети и да премине обучение в La Marzocco, лидер в производството на професионални кафемашини в цял свят. Компанията е основана през 1927 г. от Джузепе и Бруно Бамби и води своето начало от Флоренция, Италия, родното място на италианския Ренесанс. Дори и днес високоспециализираният персонал контролира всеки етап от производството на всяка машина, ръчно изработена за всеки клиент. Това беше първото ни посещение, от което си тръгваме с много полезн..
Brewing Шампиона приготвя наше кафе на щанда на Харио
Горди сме да ти съобщим, че нашето любимо кафе от Коста Рика - ферма Доня Илеана днес ще бъде приготвяно на щанда на Hario, по време на Световния Бариста Шампионат, който се провежда в Сеул, Корея.Още по-горди сме от факта, че не кой да е, а самият Световен Шампион за 2016 г. в категория Brewing, ще приготвя нашето кафе. Тецу Касуя от Япония стана световен шампион в категория "филтрирано кафе (brewing) миналата година. Любимото ни кафе от ферма Доня Илеана той ще приготви на V-60. Очакваме довол..