Бар Паваж

Бар Паваж

До сега не сме пътешествали из тесните улички на Пловдив, но ето, че градът под тепетата ни среща с двама млади и щури ентусиасти, които със своя колорит ще ни отведат в техния свят, наречен „Паваж“. Паваж е от онези места, където домашното преобладава - не говорим само за храната, но и за атмосферата, а няма нищо по-хубаво от уюта на дома. И докато се наслаждаваш на капучино, можеш да „замезиш“ и със сладка тиква или тиквеник. За вечерта изненадите са повече от приятни... а когато Паваж се превърне в любимото ти място и започнеш да прекарваш повече часове там, отколкото в собствения си дом, значи разбираш за какво говорим.

Много сме щастливи, че там ще можеш да опиташ и да се насладиш на еспресо и капучино от кафе, изпечено от DABOV Specialty Coffee, като в чашката ще откриеш нашите блендове Coffee Religion и Bambino.

А, да не забравим да те упътим – ул. Златарска 7 в обновения и цветен „Капан“. Паваж е вкусно място - вкусно за небцето, вкусно и за душата.


Публикувано от DABOV Specialty Coffee


Препоръчваме Ви тези продукти

Еспресо бленд Bambino

Еспресо бленд Bambino

Еспресо сместа Bambino е единствената ни смес на арабика и робуста в съотношение 91% Арабика и 9% Робус..

12,00 лв.

Хемекс кафеварка 6 чаши от CHEMEX®

Хемекс кафеварка 6 чаши от CHEMEX®

Кафеварката Хемекс се произвежда от Chemex Corporation в Питсфийлд Масачузетс.  Уредът е създаден през 1941 година ..

96,00 лв.

Еспресо бленд Coffee Religion

Еспресо бленд Coffee Religion

Еспресо бленд събран от нашите фаворити - Бразилия, Етиопия и Гватемала, до който искаме да се докоснат..

13,70 лв.

КАФЕ НА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2015 Коста Рика - Доня Илеана - международен победител, COE

КАФЕ НА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2015 Коста Рика - Доня Илеана - международен победител, COE

Изключително кафе с изразена и неподправена сладост. В чашката ще откриете вкуса на сушени плодове, малини и яг..

28,40 лв.

Свързани статии

Бар By The Way Лозенец
И тази година ByTheWay отплаваха за морето, за да зарадват феновете си. Ако си ходил в ByTheWay в София, значи си добре запознат с атмосферата на това място. Още щом прекрачиш прага му, реалността, позната до момента се пречупва и влизаш в друго измерение, така да се каже – прескачаш директно не в 4-то, ами чак 11-то. Да се върнем на бара им в с. Лозенец. Лятно настроение, плаж, коктейли. Като от онези сънища, след които като се събудиш чак те е яд, че още не спиш... Е, този сън си е с..
Кафе процеси, или от дървото до чувала
Трябва да призная, че в началото на моята кариера бях изключително фокусиран върху закупуването на кафета, преминали през мокрия процес. Преди да започнем да изпичаме кафетата сами, развивахме дистрибуционна дейност на вече изпечени в чужбина кафета и се опитвахме да ги реализираме в България. Всички кафета, които купувахме, бяха мокри - както моноарабиките, така и блендовете. Търсех за себе си и моите клиенти ясно изразената и характерна висока киселинност. А и понеже консумирам ..
Бар Спутник
Краят на лятото наближава, учениците влизат в класните стаи, а купоните по морето започват да стихват. За наше щастие, обратно у дома нещата започнаха да се случват. Преди малко повече от 2 седмици, най-новият коктейл бар на София отвори врати, или по друг начин казано – се капсулира и беше изстрелян от ракетата в близост до него. И така, Бар Спутник  даде началото на новото галактическо изследване в нашата слънчева система. С настроение на пост-социализъм и артистичен ню уей..
"Тайната на идеалното кафе" с Никол Станкулова
Имало едно време една вълшебна напитка, открита в Африка още през 15 век… Според легендите пастир на кози забелязал, че стадото му станало по-оживено, след като консумирало плодове на един див храст. Любопитен, той сам опитал плода и останал изумен от ободряващия му ефект. Така било открито кафето.В рубриката на „Събуди се” „Никол и специалистите”, Йордан Дъбов ни разхожда из света на кафето и разказва за тайните на идеалната напитка. Съветите на експерта за това как да познаем хубавото кафе гле..
Vertigo е кафе на месец февруари 2016
С настъпването на новия месец, решихме да ти предложим нещо различно, а именно еспресо бленд. Представяме ти Vertigo – смес, събираща вкусове от далечни и екзотични земи – Индонезия, Колумбия и Гватемала.Vertigo ще ти направи впечатление с игривия си вкус на червени плодове, боровинки и какао, а свежият му аромат и дългият послевкус ще те накарат да посегнеш към втора чашка.Какво прави Vertigo толкова специално кафе?Сместа е 100% Арабика, съставена от сортовете Типика, Бурбон и Катура...

Коментари към "Бар Паваж"

Най-нови публикации - Всички публикации

Рекордни цени на конкурса Oro de Santa Barbara
Малките и средните производители бяха големите победители в състезанието "Oro de Santa Barbara", като няколко от тях продадоха кафето си на хиляда долара за сух материал.В продължение на четири дни, на 25 международни съдии от единадесет националности, дегустираха 60 лота кафе, които са предварително квалифицирани за участие в конкурса, като трябваше да изберат десетте най-ароматни кафета от "земята на тръстиката".Зърното отглеждано в долините на Сан Хосе, стана победител на Oro de Santa Barbara..
Oro de Santa Bárbara, най- добрата реколта на Запада
Санта Барбара, Хондурас е дом на IV Фестивал на Кафето, където 25 международни съдии от 11 държави- Германия, Канада, Япония, Китай, Холандия, Русия, Корея, Сингапур, САЩ и България, заедно със съдиите Шери Джонс и Ез Йон, ще дегустират най- доброто кафе, произведено в региона за 2018 година. Капирането и квалификациите започват днес, като в Събота ще бъдат обявени и победителите, а в Неделя ще бъде оценяването и наддаването за най- добрите избрани кафета.  ..