Йордан Дъбов е част от екипа на Лео Моко

Йордан Дъбов е част от екипа на Лео Моко

Днес сме изключително щастливи в“Dabov Specialty Coffee” и желаем да го споделим с вас. Между 09-12.11.17 ще се проведе едно от най-големите международни събития в Света на Кафето – годишния Световен Бариста Шампионат (World Barista Championship), който тази година се провежда в Сеул, Южна Корея и е част от изложението Cafe Show. На това невeроятно събитие ще вземат участие бариста шампони от различни държави..

Имаме огромното удоволствие да Ви споделим, че Йордан Дъбов е част от екипа на бразилския бариста шампион Лео Моко. Лео се подготвя повече от месец при един от най-добрите бариста треньори в света - японецът Йошохару Сакамото. Ние сме изключително горди, че Йордан Дъбов може да бъде полезен със знанията си като личен треньор на Лео, за да спомогне той да стане Световен Бариста Шампион.

Стискаме му палци!

„Детайлите, завършването и поднасянето на напитката са ключовите елементи за представянето на всеки бариста.....“

Йордан ДъбовГ-н Дъбов нямаше много време да си отдъхне. Той замина за Сеул, веднага след „Cup of Excellence Brazil”, където беше един от международните съдии. От Бразилия се завърна с невероятно удивление от постигнатите резултати от фермерите през изминалата година. Надяваме се много скоро да намерите поне един от неговите фаворити на COE в любимото място за кафе - “Dabov Specialty Coffee”

Публикувано от DABOV Specialty Coffee