За първи път кафе финалист на СОЕ ще се пие в България

За първи път кафе финалист на СОЕ ще се пие в България  

През 2015 г. Йордан Дъбов съдийства на конкурса в Коста Рика, където беше част от международното жури, което определи 35 финалиста - най-добрите кафера в Коста Рика за 2015 г.

С радост и гордост можем да съобщим, че успяхме да се преборим и да закупим едно от най-добрите кафета, произведени в Коста Рика тази година, а именно - нашето кафе от ферма Доня Илеана, което получи впечатляващите 85.68 точки със своя уникален вкусов профил.

Прочетете повече за вкуса на това кафе.

За нас проект Коста Рика-Доня Илеана е една много лична кауза. Тя е резултат от отдадеността на един добър фермер и нашето желание да предоставим на българските кафе любители несравними качество и вкус. Основната цел на фермата е развитието и отглеждането на екологично чисто и сертифицирано кафе с високо качество. Това не е просто бизнес, а продължение на семейна традиция, чийто плод беше високо оценен от националното и международното жури на конкурса. И то напълно заслужено!

Опитайте кафе Коста Рика-Доня Илеана, за да се убедите в изключителния костарикански вкус.


 

Публикувано от DABOV Specialty Coffee


Свързани статии

Представяме ти нашия най-нов член на екипа - Меги Попова. Ето и нейните първи впечатления от работното й място: За първи път чух за Dabov от приятели още докато работех в Старбъкс още докато си мислех, че имам досег до хубаво кафе. Там започнах да си изграждам представата, че кафето е важно и че приготвянето му е нещо специално. Докато живеех с представата, че не пия лошото кафе, което бях свикнала да пия, един приятел, който и сега е редовен клиент на Dabov Specialty..

Коментари към "За първи път кафе финалист на СОЕ ще се пие в България"

Най-нови публикации - Всички публикации

Specialty Coffee Expo 2018 започна!
Тазгодишното изложение за специализирано кафе- Specialty Coffee Expo 2018, провеждащо се в Сеатъл, щата Вашингтон, САЩ ще се състои от 19 Април до 22 Април. Изключително сме щастливи че нашият основател- Йордан Дъбов е там и лично ще ни издаде някои от най- новите пикантности в света на специализираното кафе! Очаквайте новини и снимки съвсем скоро! Изложението The Specialty Coffee Expo е създадено с идеята да даде достъпност до всичко необходимо на един професионалист в сферата на специ..
Cup Of Excellence Никарагуа 2018 приключи успешно
Изключително сме щастливи да споделим с вас новината, че вече имаме резултатите от COE- Cup Of Excellence Nicaragua 2018. В кратък разговор по телефона, Йордан Дъбов, който беше част от таз годишното международно жури, сподели: „ Това бяха четири дни, изпълнени с много изненадващи и вълнуващи кафета! Благодарим на всички фермерите от Никарагуа, които са положили огромен труд в отглеждането на толкова уникални и вкусни кафета! Опитахме няколко изключителни партиди кафе и се надявам нашето..